Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας

1λ ανάγνωσης
Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας

Με ταυτόχρονη εξόρμηση στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε ο φετινός κύκλος της άθλησης-ενημέρωσης που υλοποιεί κάθε χρόνο ο ‘Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στις σχολικές μονάδες της περιοχής μας.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι προπονητές του ομίλου μας, Γιάννης Γκίνος και Ιάκωβος Χονδροματίδης, επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας όπου και δίδαξαν στα παιδιά τεχνικές αλλά και μυστικά της αντισφαίρισης.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό που πάντα υποστηρίζουν τις δράσεις του Αθλητικού μας Συλλόγου και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το ολυμπιακό αυτό άθλημα.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες της Πτολεμαΐδας

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *