Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Η Παρθένα (Ματίνα) Αμανατίδου υποψήφια με τον Γ. Κασαπίδη

1λ ανάγνωσης
Η Παρθένα (Ματίνα) Αμανατίδου υποψήφια με τον Γ. Κασαπίδη
Αγαπητοί φίλοι/ αγαπητές φίλες,
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του επικεφαλής μας Γιώργος Κασαπίδης – «Πορεία Δημιουργίας», θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα, ξεκινώ κι εγώ επίσημα τον προσωπικό προεκλογικό μου αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης.
Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως, πολιτικός δεν είμαι. Είμαι δικηγόρος, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι, όμως, και μια Δυτικομακεδόνισσα με 25ετή δράση και πείρα στην αυτοδιοίκηση, με αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μας και με αυθεντικό ενδιαφέρον για όσους κατοικούν, δραστηριοποιούνται και μεγαλώνουν σε αυτόν τα παιδιά τους.
Κι επειδή θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή κάθε πολίτη στα κοινά, θα ήταν χαρά και τιμή για μένα κάθε ένας και κάθε μία από εσάς να γίνετε συνοδοιπόροι μου σε αυτό το ταξίδι στην αυτοδιοίκηση και κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως, μετεκλογικά, γιατί τότε είναι που ξεκινά ο πραγματικός αγώνας.
Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550640524704 και ακολουθήστε με στο instagram https://www.instagram.com/matina_amanatidou_/ όπου θα μοιραζόμαστε περισσότερα για την αυτοδιοίκηση στη Δυτ. Μακεδονία. Διότι οι Δυτικομακεδόνες αξίζουμε περισσότερα!
Καλή εβδομάδα και καλή μας αρχή 🙏🏻
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *