Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ποια θέση στην κόλαση μου πρέπει για αυτά μου τα εγκλήματα; (γράφει η Μ.Χ.)

2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ποια θέση στην κόλαση μου πρέπει για αυτά μου τα εγκλήματα; (γράφει η Μ.Χ.)
Κατηγορώ τον κακομαθημένο εαυτό μου, το τομάρι που βλέπει τα άδικα και σωπαίνει, που κάνει τα άτιμα και δεν πονά!
   Ένα απ’αυτά τα άδικα για παράδειγμα που βλέπει και δεν πολεμά για να πάψει επιτέλους, είναι η εκμετάλλευση που γίνεται εις βάρος των ανθρώπων εκείνων που τους φορέθηκε ο ρόλος του να καθαρίζουν τα σκουπίδια των άλλων, για πολλούς λόγους ο ρόλος αυτός είναι δούλου και σκλάβου!!!   
   Κι ένα απ’αυτά τα άτιμα κι ανεπαίσχυντα που κάνω είναι το να στοιβάζω συνέχεια κι αδιάφορα σκουπίδια τριγύρω μου. Να πετώ παντού κι όχι με νοικοκυρεμένο-σύνεσης τρόπο αλλά τσαπατσούλικο, βρώμικο ότι πέφτει στα χέρια μου, ίδια ως ένα γουρούνι κάνω!!!
   Κι ενώ άλογα, παράφρονα ρυπαίνω, βρωμίζω γύρω την γη που μου δόθηκε, κραυγάζω στην συνέχεια παίρνοντας μάλιστα και ύφος ενός δίκαια ενοχλημένου καλού ανθρώπου, για να στείλουν τους δούλους, υπηρέτες να τα μαζέψουν, να καθαρίσουν, να ξεβρωμίσουν τα βρώμικα που την ευθύνη τους φέρω μόνο εγώ. Τονίζω μάλιστα το για λόγους υγείας, τώρα ακριβώς που και ο υδράργυρος χτυπά προς τα πάνω κόκκινο. Για λόγους υγείας τονίζω υποχρεούνται οι δούλοι, οι σκλάβοι, οι υπηρέτες να’ρθουν και στην Κυριακή αργία ακόμη, να κάνουν ότι έπρεπε να είχα κάνει εγώ. Εγώ ο κάθε δίποδος ανεγκέφαλος, εγώ το κάθε δίποδο τέρας-τομάρι, εγώ το κάθε κτήνος που υπήρξε στην γη!!! Ποια θέση λοιπόν μου αξίζει στην κόλαση;
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο