Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες)

0λ ανάγνωσης
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες)
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε σήμερα το πρωί, στο δημοτικό στάδιο του Περδίκκα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα

Πάνω από 250 άτομα, μικροί και μεγάλοι, είχαν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια σύντομη διαδρομή με πραγματικό αερόστατο, να γευτούν σάντουιτς και παγωτά και όλα αυτά δωρεάν από τον σύλλογο, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη σχολική χρονιά. 
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Περδίκκα! (φωτογραφίες)
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *