Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή»

1λ ανάγνωσης
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή»
Σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης περιόδευσε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης, ο οποίος βρέθηκε σε Πολύμυλο,Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα και Καπνοχώρι.
Κοινό χαρακτηριστικό των συζητήσεων με τους κατοίκους των εκεί χωριών ήταν η αγωνία τους για την επόμενη ημέρα της βίαιης απολιγνιτοποίησης που αποφάσισε και υλοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς, μεταξύ των άλλων συνεπειών της, δεκάδες «εργολαβικοί» εργαζόμενοι της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Ελλησπόντου έχασαν το καθημερινό μεροκάματο και πολλοί εξ αυτών αναγκάστηκαν σε προσωρινή ή μόνιμη «εργασιακή» μετανάστευση.
Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κώστας Πασσαλίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή.  Μητσοτάκης ή δικαιοσύνη. ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Και οι πολίτες και σε κάθε γωνιά του Νομού μας θα δώσουν την καλύτερη απάντηση!»
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή»
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *