Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ευεργέτη Θεόδωρου Καρυπίδη

Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑ Κοζάνης - Συλλυπητήριο μήνυμα

Περιεχόμενο

Ένας σεμνός άνθρωπος που ακολούθησε το δύσκολο δρόμο της μετανάστευσης και επέστρεψε ως ευεργέτης στη γενέτειρά του, έφυγε από κοντά μας.

Με μοναδικό κίνητρο τη διάθεση για προσφορά ο Θεόδωρος Καρυπίδης, πάντα διακριτικά, στάθηκε δίπλα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και στους συντοπίτες του, προσφέροντας με κάθε τρόπο. Τελευταία του μεγάλη προσφορά τα 21 υπερσύγχρονα εξοπλισμένα κρεβάτια που καλύπτουν τις ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής και ανακουφίζουν τον πόνο των ασθενών.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης υπήρξε πραγματικός ευεργέτης που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του και άφησε σημαντική παρακαταθήκη, τιμώντας την παράδοση των ευεργετών της Δυτικής Μακεδονίας και αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα του.

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους αγαπημένους του.

 

 

Ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

 

Θεόδωρος Καρυπίδης

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !