Γονιός στη Λάρισα πλάκωσε στο ξύλο τρεις εκπαιδευτικούς σε σχολείο, ένας δάσκαλος στο νοσοκομείο

Γονιός στη Λάρισα πλάκωσε στο ξύλο τρεις εκπαιδευτικούς σε σχολείο, ένας δάσκαλος στο νοσοκομείο

Περιεχόμενο

Γονιός στη Λάρισα πλάκωσε στο ξύλο τρεις εκπαιδευτικούς σε σχολείο, ένας δάσκαλος στο νοσοκομείο
Ως ταύρος σε υαλοπωλείω έμοιαζε ένας γονιός σε σχολείο της Λάρισας, που επιτέθηκε άγρια σε δασκάλους, στέλνοντας μάλιστα έναν εξ αυτών στο νοσοκομείο.

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γονιός, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, μπήκε στο σχολείο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε εκπαιδευτικούς ισχυριζόμενος ότι «χτύπησε το παιδί του».

Μάλιστα, δεν έμεινε στη λεκτική βία. Στη συνέχεια, γρονθοκόπησε τον διευθυντή και δύο εκπαιδευτικούς του σχολείου. Ο ένας από τους εκπαιδευτικούς, γυμναστής στην ειδικότητα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου.

«Και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση στο συγκεκριμένο σχολείο. Καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα και ως εκπαιδευτικοί θα προστατεύσουμε τους συναδέλφους που σε αυτό το σχολείο κάνουν τιτάνιο αγώνα καθημερινά» είπε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος των δασκάλων, που έσπευσε θεσμικά στο σχολείο το οποίο πλέον φαντάζει με «καζάνι που βράζει».

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία αναζητεί τον δράστη στα όρια του αυτοφώρου.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !