Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΝΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΝΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

    Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 24-3-2017 τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης .

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε , σύμφωνα με το Συντονιστή της Επιτροπής Κωνσταντίνο Πασσαλίδη, στα πλαίσια σειράς επαφών με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να συζητηθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Καλλικράτη και  την περιφερειακή ανάπτυξη , καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τον ενεργειακό Δήμο Εορδαίας .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας , αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη της νεοσυσταθείσας Επιτροπής, αναφέρθηκε στα ζωτικής σημασίας ζητήματα του Δήμου που χρήζουν προώθησης και επίλυσης , ενώ έδωσε έμφαση στα ενεργειακά θέματα της περιοχής εκφράζοντας τη σαφή και ξεκάθαρη θέση της Δημοτικής Αρχής .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα , υπήρξε και από τις δύο πλευρές σύγκλιση απόψεων για την κοινή  αντιμετώπιση των προβλημάτων , που απασχολούν την περιοχή.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο