Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida xristidis stavros ximikos

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Ενότητας ΕΤΕ ΔΕΗ για το 54ο Γενικό Συμβούλιο

2λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ανακοίνωση Αγωνιστικής Ενότητας ΕΤΕ ΔΕΗ για το 54ο Γενικό Συμβούλιο

 

ΤΩΡΑ να αλλάξουμε το συνδικάτο

ΕΤΕ ΔΕΗ  ΚΗΕ  ταξική & αγωνιστική

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η «Αγωνιστική Ενότητα» χαιρετίζει τους αντιπροσώπους των παραρτημάτων του ιστορικού σωματείου μας της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ ΚΗΕ και τους καλεί να ασκήσουν τα δικαιώματά τους δίνοντας πνοή στην λειτουργία του, αγωνιστικότητα και ταξικό προσανατολισμό.

Το 54 ο  Γενικό Συμβούλιο γίνεται στον 7 ο  χρόνο της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μας, μιας κρίσης που είναι έργο των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και συστατικό στοιχείο της οικονομίας του ανταγωνισμού και της αγοράς.

Εμείς οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, κομμάτι της Εργατικής Τάξης της χώρας μας θα είμαστε πάντα αγωνιζόμενοι για τον μετασχηματισμό της σε οικονομία που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

 

Η ΕΤΕ σε παρακμή

 

Τα σωματείο μας συνάδελφοι βρίσκεται σε παρακμή, σέρνεται πίσω από τα γεγονότα ανήμπορο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας,  χωρίς όραμα και αξιοπιστία. Οι ίδιες φθαρμένες ηγεσίες του ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ – ΣΑΔ) και  ΔΑΚΕ που πούλησαν το 49% της ΔΕΗ σε ιδιώτες λέγοντας πως είναι για το καλό μας, που συμφώνησαν στην κατάργηση της αυτασφάλισης με εγγύηση τις υποσχέσεις του Βενιζέλου και που τεμάχισαν την ΔΕΗ σε μητρική και θυγατρικές   έγιναν αγνώριστοι . Κανένας βέβαια δεν τους πιστεύει, είναι οι ίδιες ηγεσίες με αυτές που συκοφάντησαν το κίνημά μας με την εμπλοκή τους στα φαινόμενα διαφθοράς που αποκαλύφθηκαν στην ΓΕΝΟΠ με την Έκθεση Ρακιντζή και στην ΕΤΕ με την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής το 2012. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε για να μην τα ξαναζήσουμε.

 

Ενδεικτικό της παρακμής του συνδικάτου μας είναι η ανύπαρκτη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου.  Από τις εκλογές μέχρι τώρα έγιναν 4 Διοικητικά Συμβούλια στα οποία στοιχειωδώς δεν συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν όλους μας και τον όμιλο ΔΕΗ. Στο πρώτο ΔΣ έγινε ΤΩΡΑ να αλλάξουμε το συνδικάτο ΕΤΕ ΔΕΗ  ΚΗΕ  ταξική & αγωνιστική

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο