Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Οργή στο Twitter για το πορνό στο Big Brother -Ζητούν να «πέσουν κεφάλια» στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού

4λ ανάγνωσης
Οργή στο Twitter για το πορνό στο Big Brother -Ζητούν να «πέσουν κεφάλια» στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του σταθμού

Οργή στο Twitter για το πορνό στο Big Brother -Ζητούν να «πέσουν κεφάλια» στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού

Το τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στα social media κατά του καναλιού του ΣΚΑΙ και της παραγωγής δεν περιγράφεται μετά την «διαρροή» εργαζομένων που τράβηξαν με την κάμερα του κινητού τους επίμαχα πλάνα από τη σεξουαλική συνεύρευση Πέτσα – Ανχελίτας στο μπάνιο.

Τα τιτιβίσματα της οργής να δίνουν και να παίρνουν!

«Συγχαρητήρια στην παραγωγή του #BigBrotherGR που διέρρευσε βίντεο πορνό μέσα από το σπίτι και αυτοί γελάνε. Ντροπή σας» έγραψε ένας χρήστης του twitter, για να συνεχίσει ένας άλλος στο ίδιο πνεύμα: «Μας αρέσει που δεν έβαλαν live streaming για να αποφύγουν τίποτα περίεργα και τα κάνουν μόνοι τους. Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του βίντεο, προσωπικές στιγμές δύο ανθρώπων… Η παραγωγή πρέπει να πάρει κεφάλια άμεσα, και για τη διαρροή του βίντεο, αλλά και για τα σχόλια που ακούγονται από τους υπευθύνους… Λίγη ντροπή!».

Και τα πυρά δεν έχουν τέλος: «Χειρότερη παραγωγή δεν έχει υπάρξει και το αποδείξατε με τα ξεφτιλίκια σας… μπορεί να μην πηγαίνω το ζευγάρι Πετσας – Ανχελίτα, αλλά αυτό που τους κάνατε δεν αξίζει σε κανέναν… Ντροπή σας!» είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό τιτίβισμα, με το παρακάτω να αποτυπώνει τον αναβρασμό που επικρατεί στην κοινή γνώμη κατά του Σκάι και της παραγωγής του «Big Brother»: «Ρε μ@λ@κες, τι φάση; Για να καταλάβω, κάποιοι από την παραγωγή έπαιρναν μάτι και τράβηξαν βίντεο; Είστε ζώα, ρε μ@λ@κες; Ναι τους αντιπαθούμε, ναι είναι βλήματα, αλλά είναι δυνατόν να χαρούμε που διέρρευσε κάτι τέτοιο; Σκουπίδια!».

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οργή στο Twitter για το πορνό στο Big Brother -Ζητούν να «πέσουν κεφάλια» στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του σταθμού

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Οργή στο Twitter για το πορνό στο Big Brother -Ζητούν να «πέσουν κεφάλια» στον ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή τοποθετήθηκε σχετικά με το ροζ βίντεο που διέρρευσε από το Big Brother. Όπως είναι γνωστό το βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού, δείχνει τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, που είναι ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι, να είναι ολόγυμνοι και να κάνουν σεξ στο μπάνιο.

Τα πλάνα που διέρρευσαν προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Πολλοί ήταν οι χρήστες που επέκριναν την παραγωγή, αλλά και τους δύο παίκτες για την έκθεση προσωπικών τους στιγμών και έφτασαν στο σημείο να αναρωτηθούν πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ελληνική τηλεόραση. Κάποιοι χαρακτήρισαν το ριάλιτι “τηλεοπτικό σκουπίδι” που ρυπαίνει τη ζωή μας.Το ευχάριστο είναι ότι ο φετινός κύκλος του Big Brother δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ, με την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να του έχει γυρίσει την πλάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *