Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

«Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»: Η κακιά Νέλι ξεσπαθώνει – Ως «τρελό, κακό και επικίνδυνο» κατηγορεί τον νεκρό Μάικλ Λάντον

2λ ανάγνωσης
«Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»: Η κακιά Νέλι ξεσπαθώνει – Ως «τρελό, κακό και επικίνδυνο» κατηγορεί τον νεκρό Μάικλ Λάντον

«Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»: Η κακιά Νέλι ξεσπαθώνει – Ως «τρελό, κακό και επικίνδυνο» κατηγορεί τον νεκρό Μάικλ Λάντον

 

Ο καλοσυνάτος πατέρας της διάσημης σειράς «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» στην πραγματικότητα ήταν «ο πιο τρελός, κακός και επικίνδυνος», σύμφωνα με πρώην συμπρωταγωνίστριά του. Η Αλισον Αρνγκριμ, που υποδυόταν τη Νέλι Ολεσον στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του ’70, δήλωσε ότι, ενώ πίστευε πως ο Μάικλ Λάντον ήταν ένας «θαυμάσιος» άνθρωπος, ήταν επίσης «μανιακός, πιωμένος και καπνιστής» που έλεγε «απαίσια αστεία» με άκρως σεξιστική συμπεριφορά.

24 φ2

Η 59χρονη ηθοποιός ξεδίπλωσε τις δικές της εμπειρίες με τον Λάντον, μιλώντας στη DailyMail.com λίγο καιρό αφού η πρώην συμπρωταγωνίστριά της Κάρεν Γκρασλ, η τηλεοπτική σύζυγος του Λάντον, κατηγόρησε τον μακαρίτη ηθοποιό ότι αρνιόταν να της δώσει τα χρήματα που δικαιούταν, κορόιδευε το σώμα της και έκανε σιχαμερά αστεία για το σεξ. Η Αρνγκριμ παραδέχθηκε πως συμφωνεί μαζί της ότι ο Λάντον απείχε πολύ από τον τύπο του οικογενειάρχη αγρότη που υποδυόταν στη σειρά.

«Τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του, αλλά, όπως πάντα έλεγα, ήταν ένας απίστευτα εκκεντρικός και τρελός άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ο κόσμος τον έβλεπε ως έναν ηθικό αγρότη. Οδηγούσε, όμως, Ferrari. Παντρεύτηκε τρεις φορές. Ήταν, ωστόσο, ξεκαρδιστικά αστείος και απίστευτα ταλαντούχος» παραδέχεται η Αρνγκριμ, που θυμάται ότι της έδινε την εντύπωση ότι κοιμόταν σπάνια και ήταν συνέχεια στην τσίτα από μια «μανιώδη δημιουργική ενέργεια».

Η ηθοποιός που υποδυόταν το κακό κορίτσι στη σειρά συγκρίνει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκεί με εκείνη στη σειρά «Mad Men», υπό την έννοια ότι όλα εκτυλίσσονταν σαν να ήταν κλαμπ για αγόρια. Αποκαλύπτει, δε, ότι υπήρχαν αρκετές ρήξεις μεταξύ των ηθοποιών, αλλά οι διαφορές λύνονταν στην «αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη» του μακιγιάζ πριν οι κάμερες αρχίσουν να τραβάνε. Η Αρνγκριμ χαρακτηρίζει όσα αναφέρει στα απομνημονεύματά της η Γκρασλ δίκαια, και λέει ότι ο αλκοολισμός και τα ψυχολογικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν κι αυτήν την εμπόδισαν να λύσει τις διαφορές της με τον Λάντον πριν πεθάνει το 1991.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *