Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (2η τάξη Λυκείου).
Τον Δήμο Εορδαίας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων κ.Αντωνιάδου Μαίρη καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ.Κεσκερίδης Χρήστος.
Έγινε ομιλία από τον συνάδελφο κ. Γραικός Νικόλαο για θέματα Πυρασφάλειας παρουσία του Διοικητή Αντιπυράρχου Χρήστου Σπυρίδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρόνια.
Συγχαρητήρια σε όσους αγκαλιάζουν την δράση αυτή του Δήμου Εορδαίας η οποία φέτος κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε 87 πόλεις.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας θα είναι πάντοτε κοντά στον πολίτη όπου αυτό χρειαστεί για να εξασφαλίζει την ζωή και την περιουσία όλων.
.