Στη φυλακή το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στη φυλακή το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Περιεχόμενο

Το δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε αμέσως μετά τη σημερινή απολογία της η 31χρονη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του μόντελινγκ και συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα έχοντας στο πολυτελές όχημά της 35 γραμμάρια κοκαΐνης χωρισμένη σε φιξάκια, μεταδίδει το Law & Order.

Η 31χρονη απολογήθηκε για το κακούργημα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της απολογία της, η οποία διήρκησε περισσότερο από δυο ώρες, ανέφερε πως δεν έχει ιδέα πως τα ναρκωτικά τοποθετήθηκαν στο όχημά της.

«Είναι αθώα» επέμεναν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί ότι ως μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορουμένης κατέθεσε στην ανακρίτρια και ένα ακόμη μοντέλο, ενώ στο πλευρό της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μέλη της οικογένειά της.

 

 

tribune.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !