Λινού: Διπλή μάσκα για όλους και παντού

Λινού: Διπλή μάσκα για όλους και παντού

Περιεχόμενο

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, υποστήριξε ότι η χρήση διπλής μάσκας είναι αναγκαία καθώς το μεταλλαγμένο στέλεχος είναι ιδιαίτερα επιθετικό και πρέπει να προστατευτούμε. Παράλληλα, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να φοράμε μάσκες παντού.

Μιλώντας στο MEGA, σχολίασε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Βασίλη Κικίλια. Τόνισε ότι ήταν αναγκαία, αλλά υποστήριξε ότι χρειάζονται πολλές διευκρινήσεις και χρόνο για να έχουν αποτέλεσμα.

«Άκουσα ότι σε ορισμένες δραστηριότητες οι εργοδότες εάν δεχτούν μόνο εμβολιασμένους θα έχουν 100% κάλυψη. Αυτό οδηγεί σε συνωστισμό ατόμων που δεν κινδυνεύουν να πάνε στο νοσοκομείο ή να μπουν στην εντατική, αλλά κινδυνεύουν να την μεταδώσουν και να την μεταφέρουν στο σπίτι τους ή στα μέσα μεταφοράς».

Η κ. Λινού τόνισε ότι με την έλευση της μετάλλαξης Δέλτα αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για την πανδημία. Υποστήριξε επίσης ότι και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα.

Η καθηγήτρια ανέφερε ότι αν είχαμε μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών, η διασπορά στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας θα ήταν μικρότερη.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !