Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Απογειώνεται η τιμή του κρυπτονομίσματος dogecoin και Ether!

1λ ανάγνωσης
Απογειώνεται η τιμή του κρυπτονομίσματος dogecoin και Ether!
Νέα ρεκόρ “άγγιξαν” Dogecoin και Ether

Το κρυπτονόμισμα Dogecoin, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του ως ένα… αστείο, σημειώνει “άλμα” 30% την Τρίτη θέτοντας νέο ρεκόρ άνω των 50 cents.

Το Dogecoin διαπραγματεύεται περίπου στα 54 cents, σημειώνοντας άνοδο περίπου 30% για την ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία της Coin Metrics, όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CNBC. Σημειώνεται πως το κρυπτονόμισμα είχε ανέβει περίπου στα 40 cents τον περασμένο μήνα πριν υποχωρήσει απότομα για αρκετές ημέρες μετά τις 20 Απριλίου.

Το κρυπτονόμισμα πήρε ώθηση τις τελευταίες εβδομάδες από τους δισεκατομμυριούχους Elon Musk και Mark Cuban, οι οποίοι και οι δύο έχουν αναφερθεί στο Dogecoin στο Twitter πολλές φορές. Ο Cuban είχε πει ότι το αυξημένο ενδιαφέρον για το Dogecoin το καθιστούν πλέον κάτι περισσότερο από ένα απλό αστείο.

Εν τω μεταξύ, νέο ρεκόρ έθεσε και το κρυπτονόμισμα Ether. Ειδικότερα, το Ether, άγγιξε τα 3.456,57 δολάρια καθώς το κρυπτονόμισμα επεκτείνει το ράλι που σημειώνει από την αρχή της χρονιάς μέχρι φέτος με άνοδο άνω του 350%. Ωστόσο αργότερα το κρυπτονόμισμα απώλεσε μερικά από αυτά τα κέρδη και κινούνταν στα 3.369,74 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinDesk.

Το Bitcoin στο μεταξύ σημειώνει πτώση κατά 6%.

 

.capital.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *