Έπεσαν για ύπνο οι αρκούδες στο Νυμφαίο

Περιεχόμενο

Για ύπνο έπεσαν οι αρκούδες του Καταφυγίου του «Αρκτούρου», στο Νυμφαίο Φλώρινας, αφού οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι, συντέλεσαν στο να «χτυπήσει» το βιολογικό τους ρολόϊ.
«Πρώτα πήγαν για χειμέριο ύπνο οι γηραιότερες αρκούδες, δηλαδή ο Μήτσος και η Κατερίνα, που είναι 27 χρονών και οι 25χρονες Σάσα και Αλεξάνδρα, που είχαν έρθει από τον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πάνος Στεφάνου από τον «Αρκτούρο».
Συνολικά στο Καταφύγιο φιλοξενούνται 15 αρκούδες ενώ άλλες τέσσερις, μικρότερες σε ηλικία που δεν έχουν «κοιμηθεί», ζουν σε άλλο καταφύγιο, στον Αετό. Όπως ενημέρωσε πάντως ο κ.Στεφάνου, «το Καταφύγιο στο Νυμφαίο έχει κλείσει από την ημέρα των Φώτων αλλά ανοιχτό παραμένει για τους επισκέπτες, κάθε Σαββατοκύριακο, το Καταφύγιο των Λύκων στις Αγραπιδιές Φλώρινας, όπου φιλοξενούνται 12 ζώα».
Πηγή: neaflorina.gr
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !