ΠΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (3 παράγρ.- χρ. ανάγνωσης 7”)

Περιεχόμενο

ΠΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ  (3 παράγρ.- χρ. ανάγνωσης 7'')
-400 Η΄ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΙΩΝ; ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ; 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
-Από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΡΕ φοβητσιάρηδες, ραγιάδες, κοτζαμπάσηδες, από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
-Μας είχαν 400 ή και 500 χρόνια σκλαβωμένους οι ΤΟΥΡΚΟΙ! Πουθενά δεν ακούω ότι η επανάσταση έγινε εναντίον των ΤΟΥΡΚΩΝ κατακτητών και ότι είμασταν σκλαβωμένοι στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Θα ρωτάνε τα παιδιά μας μετά με ποιους πολέμησαν για τη απελευθέρωση το 1821 ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι και δικαιολογημένα θα λένε με τους αποικιοκράτες Πορτογάλους , Ισπανούς, Ολλανδούς. Τους Άγγλους-Γάλλους-Αμερικάνους δεν τους βάζω γιατί ακόμα δεν απελευθερωθήκαμε απ’ αυτούς ….. Δεν φεύγει με τίποτα ο ραγιαδισμός και το κοτζαμπασλίκι, φτού σας ….
Mιχάλης Ραμπίδης
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !