Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

ΟνειρόDrama: Παρουσίαση Ομάδας

3λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΟνειρόDrama: Παρουσίαση Ομάδας

«…Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας..” Κάρολος Κούν.

 

Με γνώμονα τα παραπάνω λόγια του σπουδαίου αυτού ανθρώπου και με την “ανάγκη” που όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μέσα μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας νέας θεατρικής- και όχι μόνο- ομάδας. Και μέσα από αυτή την ομάδα, να σας πούμε την αλήθεια μας, να παρουσιάσουμε τις ιστορίες μας, μέσα από το δικό μας πρίσμα. Να καταπιαστούμε με σπουδαία κείμενα, σπουδαίους συγγραφείς καθώς και με όλα τα είδη ρεπερτορίου.

 

Θα ρωτούσε, εύλογα, κάποιος για ποιό λόγο να προστεθεί άλλη μία ομάδα στις ήδη υπάρχουσες της περιοχής;

 

Ο,τιδήποτε γίνεται με αγάπη, ειλικρίνεια και έχει ως αντίκτυπο την ψυχαγωγία, με τη εννοιολογική της σημασία, ειδικά στις εποχές που διάγουμε, δεν είναι πλεονασμός, αλλά θα έλεγε κανείς αναγκαιότητα.

 

ΟνειρόDrama, λοιπόν!

 

 

 

Ταυτότητα

Σε μία μικρή κοινωνία, λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, Δεν είναι λοιπόν, η πρώτη φορά που μας βλέπετε. Οι περισσότεροι από εμάς δραστηριοποιούμαστε ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, πλέον δέκα ετών, με αγάπη, σεβασμό, και πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, προερχόμενοι στην πλειονότητα μας από τη θεατρική ομάδα “Θεατροδρόμιο”.

Εργαζόμαστε όλοι ερασιτεχνικά για το θέατρο και έχουμε κατά καιρούς συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, καθώς και με άλλες ομάδες της πόλης. Στο νέο μας αυτό εγχείρημα, είμαστε ευτυχείς που έχουμε κοντά μας, νέους συνεργάτες, με την ίδια ζέση για δημιουργία και φυσικά την ίδια αγάπη για το θέατρο, με βασική μας επιδίωξη το μεγάλωμα της ομάδας μας με όλο και περισσότερα άτομα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από πέντε άτομα και είναι τα εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος  Ιωαννίδης

Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Γιώτης Βασιλειάδης

Υπεύθυνη Οικονομικών : Βούλα Κιομπέλη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας – Γραμματέας : Εύη Παπαμάρκου

Υπεύθυνος Υλικού : Κώστας Καρανάτσιος

Τα υπόλοιπα μέλη της εταιρείας :

Νικολέτα Σιώμου

Αθανασία Γεωργάκα

Μάκης Δαβιδόπουλος

Βαγγέλης Τζημόπουλος

Λόλα Γάτα

Τένια Τσαβδαρίδου

Δέσποινα Κωνσταντινίδου

Γιούλη Τάξου

Δημήτρης Κουρμούλης

Αλέξης Τσολάκης

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο