Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Νέα Σμύρνη: Συνεχίζει τα ψέματα ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών για να δικαιολογήσει τους συναδέλφους του

2λ ανάγνωσης
Νέα Σμύρνη: Συνεχίζει τα ψέματα ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών για να δικαιολογήσει τους συναδέλφους του

Επιλέγοντας μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που διάλεξε ο γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων για τη Νέα Σμύρνη, o γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, επιμένει να δικαιολογεί τους συναδέλφους του με το αφήγημα οι αστυνομικοί δέχθηκαν πρώτα επίθεση και στη συνέχεια αντέδρασαν.

«Ο συνάδελφος μου έχει αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα το άτομο ως ένα από τα 30 που του είχε επιτεθεί πριν, άρα έπρεπε να τον συλλάβει» υποστήριξε ο Στράτος Μαυροειδάκος, αποδίδοντας το άγριο ξύλο με γκλομπ στον νεαρό στο ότι «κατά τη διάρκεια της σύλληψης φαίνεται ότι αντιστέκεται, ότι δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών».

Όταν δε του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε νωρίτερα ο γενικός γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων, Σπήλιος Κρικέτος ο οποίος καταδίκασε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του και ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να λάβει άμεσα μέτρα επισημαίνοντας πως η στάση αυτή των αστυνομικών ντροπιάζει το σώμα, ξέσπασε προκλητικά ο Στράτος Μαυροειδάκος, λέγοντας:  «Άποψη του κ. Κρικέτου, ο οποίος δεν έχει γνώση του τι έχει προηγηθεί. Εγώ υπηρετώ στην ομάδα ΔΙΑΣ» ανέφερε, μιλώντας στο Open TV.

Πάντως, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στη συζήτηση, δεν είπε τίποτα παραπάνω. Το μόνο που επαναλάμβανε συνεχώς προς υπεράσπιση των συναδέλφων του ήταν πως «δεν έπρεπε η ομάδα ΔΙΑΣ να είναι εκεί, δεν είναι εκπαιδευμένοι για αντιμετώπιση πλήθους».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *