Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας

Περιεχόμενο

Το Συντονιστικό Εργατικών Σωματείων και Φορέων Δυτ. Μακεδονίας Ενάντια στην Απολιγνιτοποίηση θα πραγματοποιήσει αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση, το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 12:00. Η αναχώρηση θα γίνει από τον παράδρομο στα Κοίλα (απέναντι από Τεχνομπετόν) προς την Περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας.

ΟΧΙ στο κλείσιμο μονάδων και ορυχείων με ταυτόχρονη περιβαντολογική αναβάθμισή τους

ΟΧΙ στην ανεργία και στην εξαθλίωση
ΟΧΙ στον εργασιακό Μεσαίωνα που μας επιβάλλουν
ΟΧΙ στο πανάκριβο ρεύμα και θέρμανση
ΟΧΙ στην καταστροφή του περιβάλλοντος και την παράδοση ορεινών όγκων και εκτάσεων για τις ΑΠΕ και την καύση απορριμμάτων
ΝΑΙ στον αγώνα:
– για δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα
– για ρεύμα φθηνό για το λαό, ενέργεια για τις λαϊκές ανάγκες
– για την προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος
– για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !