Την αξιολόγηση του Sputnik V ξεκινά ο EMA – Ρωσία: Έτοιμες 50 εκ. δόσεις από τον Ιούνιο του 2021

Την αξιολόγηση του Sputnik V ξεκινά ο EMA – Ρωσία: Έτοιμες 50 εκ. δόσεις από τον Ιούνιο του 2021

Περιεχόμενο

Στην αξιολόγηση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V ανακοίνωσε πως προχωρά Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA).

Η Ρωσία δήλωσε χθες Πέμπτη ότι στην περίπτωση που λάβει έγκριση, θα είναι σε θέση να προμηθεύσει την ΕΕ με εμβόλια για 50 εκατομμύρια Ευρωπαίους.

“Μετά την έγκριση του EMA, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε εμβόλια για 50 εκατομμύρια Ευρωπαίους από τον Ιούνιο του 2021”, δήλωσε ο Kirill Dmitriyev, επικεφαλής του ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων που ανέπτυξε το Sputnik.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !