Ιδού η απόδειξη του άρθρου μας για τον κύριο Ευαγγελάτο – Αφιερωμένο στους αμφισβητούντες

Περιεχόμενο

Ιδού η απόδειξη του άρθρου μας για τον κύριο Ευαγγελάτο

Αφιερωμένο στους αμφισβητούντες

Eordaialive

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ιδού η απόδειξη του άρθρου μας για τον κύριο Ευαγγελάτο - Αφιερωμένο στους αμφισβητούντες

Επειδή υπάρχουν αφελείς στα social media,  που αμφισβητήσαν το δημοσίευμα μας και κάνουν εκ του πονηρού φασαρία. Το καταθέτουμε https://www.megatv.com/etvshows/248859/live-news-26-01-21/.

Από το απογευματινό δελτίο του εν λόγω σταθμού επί λέξη στο -1: 44 λεπτό αναφέρει ο κύριος Ευαγγελάτος:

«Οι πληροφορίες μας λένε (λέει) ότι τα κρούσματα στην Βόρειο Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα». Έχει στην φωτογραφία την Πτολεμαΐδα με τεράστια γράμματα και υπονοεί πολλά, από που είναι οι πληροφορίες δεν αναφέρει.

Την προηγούμενη φορά δίναν ψεύτικα μεταχρονολογημένα στοιχεία, όταν αποκαλύφθηκε δεν υπήρξε καμία συγνώμη.

Τώρα εξαπολύσαν τους Εισαγγελάτους….

Ο καθένας ας δώσει την ερμηνεία του.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !