Συνελήφθη άμεσα 25χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κλοπή χαλκού

Συνελήφθησαν δύο 20χρονοι ημεδαποί στην Φλώρινα για πλαστογραφία

Περιεχόμενο

Συνελήφθη χθες (11-07-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 25χρονος ημεδαπός για κλοπή χαλκού.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει καλώδια χαλκού, από περιοχή της Πτολεμαΐδας, βάρους περίπου -300- κιλών, συνολικής αξίας    -750- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !