Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 49χρονου η σύζυγος και η κόρη του

Περιεχόμενο

Συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί η σύζυγος και η 18χρονη κόρη του. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας του 49χρονου σε χρόνο ρεκόρ. Σε βάρος της 45χρονης γυναίκας και της 18χρονη κόρης του θύματος σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Το θύμα έφερε χτυπήματα στον λαιμό και στο πρόσωπο. Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !