Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις για τα σχολεία

Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις για τα σχολεία

Περιεχόμενο

Με διευρυμένη σύνθεση γίνεται σήμερα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, καθώς εκτός από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα συμμετέχουν οι υπουργοί Παιδείας και Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και Τάκης Θοεδωρικάκος.

Οι σημερινές ανακοινώσεις περιλαμβάνουν και λεπτομέρειες για τη λειτουργία των σχολείων, καθώς, όπως ανακοινώθηκε χθες, από την 1η Ιουνίου θα υποδεχθούν και πάλι μαθητές τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, ενώ επαναλειτουργούν και βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Οι υπουργοί Παιδείας και Εσωτερικών θα κάνουν περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των δημοτικών, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, καθώς οι τελευταίοι υπάγονται στους δήμους και άρα στο Εσωτερικών και όχι στο Παιδείας.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !