Βρούτσης: Στις 2 Ιουνίου 250.000 συνταξιούχοι θα δουν αύξηση στις επικουρικές συντάξεις

Βρούτσης: Στις 2 Ιουνίου 250.000 συνταξιούχοι θα δουν αύξηση στις επικουρικές συντάξεις

Περιεχόμενο

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, έκανε γνωστό πως στις 2 Ιουνίου θα υπάρξει αύξηση στις επικουρικές συντάξεις.
«Στις 2 Ιουνίου αποκαθίσταται μια μεγάλη αδικία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε 250.000 συνταξιούχους», ανέφερε ο κ. Βρούτσης στον ΣΚΑΪ.
Έτσι, όπως ανέφερε ο υπουργός Εργασίας περίπου 250.000 συνταξιούχοι θα δουν αύξηση από 5 έως 200 ευρώ, δηλαδή μεσοσταθμικά 99,5 ευρώ.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η άδεια ειδικού σκοπού και στον ιδιωτικό τομέα θα ισχύει μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου. Ο ίδιος σημείωσε ότι το 40% των νέων συντάξεων θα εκδίδονται ψηφιακά και ότι στο τέλος του 2020 θα βγαίνουν ψηφιακά οι συντάξεις του δημοσίου.
«Ζητώ συγγνώμη σε όλο αυτόν τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί με το συνταξιοδοτικό» επεσήμανε μεταξύ άλλων.
Αναφορικά με το πρόγραμμα SURE ο υπουργός ανέφερε ότι η επιδότηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από 1η Ιουνίου.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !