16.4 C
Πτολεμαΐδα
21 Σεπτεμβρίου 2020Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης.
Επικαιρότητα

Τον κ. Γεώργιο Κασαπίδη – Δυστυχώς αυτόν έχουμε, γιατί αυτόν ψηφίσαμε!

Ο ( προσφυγοκυνηγός) κύριος Κασαπίδης, όταν δεν επιδίδεται σε κυβιστήσεις, δραστηριοποιείται στο να λαμβάνει τον λόγο, για να γελοιοποιεί την κυβέρνηση και να διασπείρει μηνύματα πανικού.

Ξεχνώντας βέβαια ότι ο Περιφερειάρχης είναι θεσμός εξουσίας και είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που συμβαίνουν και θα συμβούν στην περιοχή του.

Οι πολιτικές περιδινήσεις του Σύριζα την περίοδο που κυβερνούσε βοήθησαν όλους αυτούς τους “ανεπάγγελτους ακαμάτηδες” να εκλεγούν, είναι μακρύς ο κατάλογος.

Ας θυμηθούμε τον κύριο Άδωνι ούρλιαζε: Mην μου κλέβετε την δόξα , εγώ το έκανα, (έλεγε)….

 Περικοπές, απολύσεις, πάγωμα προσλήψεων για κενές θέσεις κ.λ.π. η κύρια δουλειά του όμως ήταν, η προσθήκη ιδεολογικού επιχρίσματος, για τις πράξεις αυτές.

Τώρα βέβαια είναι ορατές οι ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και υποδομής.

Να θυμηθούμε τον αρχηγό του(κύριο Κων. Μητσοτάκη), πρόσφατα προ των εκλογών, έλεγε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ (φράση κλισέ του αντιπολιτευτικού του λόγου) αν μπορούμε να το βρούμε ποιό φθηνά στον ιδιωτικό τομέα, φυσικά το πιο φθηνά το είδαμε στο παρελθόν μόλις ρίζωνε κάπου ο ιδιωτικός τομέας, αλλά και το κενό που δημιούργησε στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και τότε ως υπουργός και τώρα ως πρωθυπουργός.

Το βιώνουμε απόλυτα ακριβώς αυτή την στιγμή.

Μην μακρηγορούμε είναι τεράστιος ο κατάλογος.

 

 

Τα λόγια του κυρίου Κασαπίδη, Θα μπορούσε να είναι λόγια κλόουν, δυστυχώς είναι τα λόγια του Περιφερειάρχη μας.

Δυστυχώς για εσάς, έχουμε μνήμη, έχουμε κρίση και πολιτική παιδεία.

ΥΓ. Αν διανείμει κότες η Περιφέρεια , θα παρακαλούσα τον κύριο Περιφερειάρχη να μου κρατήσει μια κανελιά και μια μαυρομάτα τσαχπίνα, αλανιάρες βέβαια.

Νομίζω, εδώ ταιριάζει το απόσπασμα από το ποιήμα του

Κωνσταντίνου Ουράνη

Πάψετε πια…

Πάψετε πια να εκπέμπετε το σήμα του κινδύνου,
τους γόους της υστερικής σειρήνας σταματήστε
κι αφήστε το πηδάλιο στης τρικυμίας τα χέρια:
το πιο φριχτό ναυάγιο θα ήταν να σωθούμε!

Τάδε έφη ο ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

30 ΜΑΡΤΙΟΥ  έτους  μελαγχολικού, ήτοι 2020.3 Σχόλια

Αθηνα 31 Μαρτίου 2020 at 23:50

Δεν συμφωνώ σ αυτό το άρθρο με τα λεγόμενα του κ.Πολιτιδη Χρήστου, αλλά θαυμάζω την γραφή του , τις συλλήψεις του νου του, φαίνεται ότι την σκέψη του την έχει βασανίσει.

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 31 Μαρτίου 2020 at 12:14

Αγαπητέ κύριε Βασίλη, μάλλον πρέπει να είστε πιο προσεκτικός το άρθρο υπογράφει ο υποφαινόμενος, δηλαδή εγώ στο τέλος του αναγράφεται το ονομά μου ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Στον Έβρο και στα νησιά βέβαια, αν δεν κάνω λάθος δεν μετακινήθηκαν τα σύνορα συνεχίζουν να είναι τα ίδια με αυτά που υπογράφηκαν στην συνθήκη της Λωζάνης. Το μόνο κοινό με όλες τις κυβερνήσεις είναι η υποχωρητικότητα στο Casus belli που θέτει συνεχώς η Τουρκία και δυστυχώς η συνεχής υποχωρητικότητα ανοίγει την όρεξη της γείτονας χώρας.Ο Αδωνισμός και ο Πολακισμός είναι ασθένειες του πολιτικού συστήματος. Δεν είμαι ομόσταβλος με κανένα λαμόγιο, φροντίστε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Βασίλης 31 Μαρτίου 2020 at 11:10

Ανυπόγραφο άρθρο που ότι θυμάται χαίρεται αυτός που το έγραψε. Ειδικά,όταν γίνεται λόγος και για σύριζα….που στην κυβέρνησή του ένα γίνονταν αυτά στον Έβρο,τώρα στη Θράκη θα κυμάτιζε Τούρκων σημαία.
Κάνει λόγο για τον κ.Άδωνι (όχι άδικα), ξεχνάει όμως τον πολλά βαρή Πολάκη.
Η προβατοποίηση με την κομματικοποίηση είναι συνώνυμο,που βάση αυτών,μας αξίζει ότι μας συμβαίνει.

Τα σχόλια έκλεισαν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

Ακολουθήστε το Eordaialive.com στο Facebook